Diensten

Van indicaties geven tot beleidsadvies

Mijn voornaamste dienst? Dat is beleids- en kwaliteitsadvies geven aan zorgaanbieders als VVT- en eerstelijnszorgorganisaties. Hiernaast werk ik enkele uren in de week als zzp-verpleegkundige op de werkvloer. Zo blijf ik verbonden met waar het bij mijn werk als beleids- en kwaliteitsadviseur in de zorg om gaat: de zorg zelf. Kwaliteit staat voorop.

Naast mijn advieswerk en zorg voor cliënten, kun je me inschakelen om Zvw-pgb indicaties voor wijkverpleging af te geven.

Kwaliteit en beleid in de zorg

Het kan soms een grote uitdaging zijn om de kwaliteit in een zorgorganisatie goed te waarborgen. De zorg is een druk vak. Met mijn jarenlange ervaring als wijkverpleegkundige weet ik dat als geen ander. Die jarenlange ervaring in het primaire proces maakt echter juist dat ik snel doorzie wat er in zorgorganisaties nodig is om de kwaliteit wél zo hoog mogelijk te houden. En ook: welke doordachte beleidsstappen slim zijn om te zetten, om zo eveneens in te staan voor de veiligheid binnen een zorgorganisatie.

021_nannie

Hulp nodig in jouw zorgorganisatie?

Heb jij een kwaliteits- of beleidsvraag, waarvoor je de hulp van een adviseur in de zorg wilt inschakelen? Dan kan ik jou helpen. Mijn hart ligt bij dit soort opdrachten en volgens zorgorganisaties die jou voorgingen, boek ik effectief resultaten door mijn:

  • sociale karakter
  • communicatieve vaardigheden
  • brede achtergrond
  • praktische adviesvaardigheid
  • deskundige verdieping
  • gedrevenheid om te verbinden en ontwikkelen
img_3411

Kwaliteitsadviseur zorg

Als kwaliteitsadviseur in de zorg zet ik me in om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Want uiteindelijk draait het in de zorg om één ding, en dat is goede zorg verlenen. Heeft jouw zorgorganisatie een kwaliteitsaudit nodig? Mogen zorgprocessen soepeler verlopen? Moet er een calamiteitenonderzoek worden gedaan? Of heb je voor andere aspecten in jouw zorgorganisatie advies nodig? Schakel mij in als adviseur in de zorg.

Zorg & indicaties

Heb jij persoonlijke zorg of verpleging nodig? Dan kun je deze diensten zelf inkopen met je persoonsgebonden budget (pgb) via de Zorgverzekeringswet (Zvw). Hiervoor vraag je eerst een indicatie persoonlijke verzorging en/of verpleging aan. Vervolgens kun je zelf zorg inkopen bij een andere verpleegkundige dan degene die je zorg heeft geïndiceerd. Heb je Zvw-pgb indicatiestelling of verzorging en verpleging nodig? Ik help je graag.

img_7957

Benieuwd naar mijn verdere verhaal?

Start typing and press Enter to search